Notícies / Oberta la convocatòria per a ajuts en inversions en TIC de l’ICUB


Amb l’objectiu d’incentivar la creació de projectes innovadors i experimentals

03-10-2016

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha obert la convocatòria d’ajuts per a “inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a la realització de projectes d'experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona".
 
Per quart any consecutiu l’ICUB posa en marxa una línia de subvencions per “impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador amb participació ciutadana”, explica al web.
 
Una convocatòria que pretén impedir que l’accés a tecnologia sigui un obstacle per al desenvolupament creatiu i que, alhora, busca facilitar la conversió digital i l’accés a la tecnologia al sector.
 
La crida romandrà oberta fins l’11 d’octubre i enguany, com a novetat, només s’hi podrà accedir telemàticament, mitjançant certificat digital.
 
Un any més, la convocatòria contempla dues modalitats: Projectes d’experimentació i recerca i Enfortiment de les activitats habituals de l’entitat. En tots dos casos les subvencions s’atorgaran per finançar projectes d'inversió iniciats o a iniciar durant l'any 2016, o previstos per l'any 2017, i finalitzats abans del 31 de desembre de 2017.
 
L'import  de  la  subvenció  “es  fixarà  d'acord  amb  el  pressupost  i  la  documentació  aportada per  l'entitat  sol·licitant,  i  d'acord  amb  les  disponibilitats  pressupostàries  de  la  convocatòria”, indiquen les bases.
 
La resolució dels ajuts es farà pública mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial  de  la  Província  de  Barcelona  i  a  la  pàgina  web  de  l'Ajuntament.
 
 
:: Consulta les bases de la convocatòria per a inversions en TIC ::  

Missatges

Deixa el teu missatge